Stoiximan Super League

Κορακάκης: «Έχουμε θέμα που δεχόμαστε πρώτοι γκολ»

Ικανοποιήμενο άφησε τον Γιώργο Κορακάκη ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του έχει θέμα με το γεγονός ότι δέχεται μόνιμα πρώτη γκολ.

Τους λόγους για τους οποίους έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Κέρκυρας εξήγησε ο Γιώργος Κορακάκης, που όμως δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται συνεχώς πρώτη γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δώσαμε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε απ’ τις λίγες ομάδες που έχουμε δώσει, έως τώρα, οκτώ αγώνες εκτός. Ήρθαμε στην Κέρκυρα για τη νίκη, τελικά πήραμε ένα βαθμό, αλλά κι αυτό δεν είναι άσχημο. Στο α’ μέρος, όπου ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος, αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, νομίζω ότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε προϋποθέσεις...

Στο β’, βάρυνε αρκετά ο αγωνιστικός χώρος. Το παιχνίδι πήγε στις μονομαχίες, η Κέρκυρα μας έδωσε περισσότερο γήπεδο θέλοντας να παίξει κυρίως στην αντεπίθεση. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, να απειλήσουμε περισσότερο. Το γήπεδο ήταν, βεβαίως, τροχοπέδη, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι απ’ το βαθμό, η συγκομιδή στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα καλή. Πλέον, κοιτάμε, αρχής γενομένης απ’ τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, το Σάββατο, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις».

Για το ότι ο Ατρόμητος δέχεται πρώτος γκολ: «Και σε στιγμές που δεν πιεζόμαστε. Και σήμερα, την πρώτη φορά που η Κέρκυρα μπήκε στην περιοχή μας, σκόραρε. Σ’ αυτό, έχουμε θέμα...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x