Stoiximan Super League

Κορακάκης: «Σήμερα μέτρησαν η διάθεση και το πάθος»

Ανακουφισμένος έπειτα από την πρώτη νίκη του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γιώργος Κορακάκης. «Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα», τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος έπειτα από το πρώτο τρίποντο του Ατρόμητου στη φετινή Σούπερ Λίγκα είχε ο Γιώργος Κορακάκης.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στο πάθος και την διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες του κόντρα στον Αστέρα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο για την στήριξη που έδειξε στο ματς. Τέλος, όσον αφορά το μέλλον του τόνισε πως νιώθει έτοιμος να αναλάβει επί μονίμου βάσεως την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν οι τρεις βαθμοί. Είχαμε πει στα παιδιά ότι πρέπει να δείξουν θέληση και πάθος. Αυτό και έγινε. Ελπίζω η ομάδα να κάνει επανεκκίνηση. Θέλω να συγχαρητήρια στους παίκτες και στους οπαδούς που μας στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο».

Για το ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: «Είναι ευχάριστο αυτό. Παίζει ρόλο και η νίκη της ομάδας. Τίποτα περισσότερο. Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα, αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μου. Οφείλουν να έχουν υπομονή και να δουλεύουν. Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Από άποψη ατμόσφαιρας ναι, μου θύμισε εκείνη την εποχή. Παίκτες, κόσμος, διοίκηση πρέπει να βρούμε ταυτότητα. Σήμερα είχαμε απόλυτη χημεία. Σήμερα δεν είχε καμία σημασία η τακτική. Μόνο η διάθεση και το πάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x