Βέλγιο

Κορυφή και περιμένει η Ζούλτε

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Jupiler League, έστω και προσωρινά, ανέβηκε η Ζούλτε, η οποία νίκησε 2-0 εντός έδρας τη Μουσκρόν για την 23η αγωνιστική.

Η Ζούλτε νίκησε 2-0 τη Μουσκρόν στο Βάρεγκεμ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Jupiler League και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά, περιμένοντας τι θα κάνει την Τετάρτη η μέχρι πρότινος πρώτη, Κλαμπ Μπριζ, και όλοι στην ομάδα του Βάρεγκεμ περιμένουν μία «γκέλα» της περυσινής πρωταθλήτριας.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δυσκόλεψαν το έργο της παραμονής τους στην κατηγορία.

Η Σαρλερουά νίκησε 2-1 στην έδρα της Οστάνδης και βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου, έστω και προσωρινά, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και αφήνοντας τους γηπεδούχους σταθερά στην πρώτη τετράδα.

Πλησίασε την πρώτη εξάδα η Γκενκ, έστω και χωρίς τον Νίκο Καρέλη στη διάθεσή της, αφού νίκησε 1-0 την Κορτράκ εντός έδρας και την άφησε κάτω από τις μεσαίες θέσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x