Euro 2016

Κορυφή με τον Φελαϊνί

Στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 πέρασε το Βέλγιο, χάρη στην εκτός έδρας νίκη 1-0 επί του Ισραήλ.

Στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 πέρασε το Βέλγιο, χάρη στην εκτός έδρας νίκη 1-0 επί του Ισραήλ.

Το γκολ του Φελαϊνί στο 9ο λεπτό ήταν αρκετό για τους βέλγους να πάρουν τους τρεις βαθμούς τους οποίους ήθελαν πάρα πολύ για να περάσουν στην κορυφή.

Ωστόσο το Ισραήλ δεν έπεσε αμαχητί. Πίεσε αρκετά για να πετύχει την ισοφάριση. Αρχικά δεν έφτασε με… αξιώσεις στο τέρμα του Κουρτουά, ωστόσο αυτό άλλαξε μετά το 64ο λεπτό.

Στο σημείο αυτό ο Κομπανί δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Το Ισραήλ έφτασε περισσότερες φορές σε θέση… βολής, καμία από αυτές όμως τέτοια που απέφερε το τέρμα της ισοφάρισης που αναζητούσε.

Μετά τη νίκη αυτή το Βέλγιο ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με 11 βαθμούς με την Ουαλία.

Ισραήλ: Μαρτσιάνο, Μπεν Χαϊμ, Γκέρσον, Μπεν Αρούς (84' Μπαρντά), Ντγκανί, Νάτχο, Γιεϊνί (66’ Ρεφαέλοφ), Ζάχαβι, Μπίτον, Χέμεντ (46’ Μπεν Χαϊ ΙΙ), Σαχάρ.

Βέλγιο: Κουρτουά, Κομπανί (64’ κοκκινη), Αλντερβάιρελ, Λομπαρτς, Βερτόγχεν, Ναϊνογκολάν (86' Οριγί), Φελαϊνί, Βϊτσελ, Αζάρ (63’ Τσαντλί), Ντε Μπρούινε, Μπεντεκε (67’ Ντεναγιέρ).

Η βαθμολογία

Βέλγιο 11 (13-1)
Ουαλία 11 (7-2)
Ισραήλ 9 (9-6)
Κύπρος 6 (9-10)
Βοσνία-Ερζεγοβίνη 5 (5-6)
Ανδόρα 0 (2-20)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x