Champions League

Κοσιελνί : «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δε ξέρεις»

Ο Λοράν Κοσιελνί πιστεύει πως η Άρσεναλ μπορεί ακόμα να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champion League.

Η Μπάγερν δε χαρίστηκε ούτε αυτή τη χρονιά στην αγαπητή και γνώριμη αντίπαλό της Άρσεναλ, εξασφαλίζοντας ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού του Λονδίνου. Οι «κανονιέρηδες» είχαν ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο με το 1-1 να το αποδεικνύει. Στη δεύτερο μέρος όμως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κατέρρευσε. Ο Λορέν Κοσιελνί κρατούσε σφιχτή την άμυνα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα όταν αυτός αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στο 49΄ τα πράγματα να δυσκολέψουν. Μέσα σε δέκα λεπτά η Μπάγερν πέτυχε 3 γκολ ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα στο Μόναχο.

Ο 31ος ετών κεντρικός αμυντικός δήλωσε : «Είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε έναν δεύτερο αγώνα και θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Βέβαια μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να ανατραπούν, όμως ποτέ δε ξέρεις. Παίζουμε στην Άρσεναλ και οφείλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά τώρα με το τι πήγε λάθος είπε : «Δεν έχω ιδέα τι πήγε τόσο λάθος ώστε να φτάσουμε σε αυτό το ευρύ σκορ. Πιστεύω πως το πρώτο ημίχρονο ήταν ικανοποιητικό. Σταθήκαμε αρκετά καλά και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Δε τους δώσαμε πολλούς χώρους συνεπώς ούτε και πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν. Μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να αμυνθούμε μαζικά σκεφτόμενοι τον αγώνα του Λονδίνου, όμως δε το κάναμε».

Βέβαια δεν θα μπορούσε να σταθεί μόνο στη δική τους κακή εμφάνιση και να μην κάνει κάποια αναφορά στην πολύ καλή των αντιπάλων τους. Έτσι κλείνοντας τη συνέντευξή του είπε : «H Μπάγερν έπαιξε πάρα πολύ καλά. Διαθέτουν στο ρόστερ τους πολλούς κορυφαίους παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη γραμμή κρούσης, όπως και έγινε. Άξιζαν δικαιωματικά τη νίκη αφού εμεις δε μπορέσαμε να σταθούμε όπως θα έπρεπε».


Επιμέλεια :Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x