Αγγλία

Κόστα: «Ο Μουρίνιο ενδιαφέρθηκε για εμένα»

Ο Ντιέγκο Κόστα μίλησε στη Daily Mail όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την επικοινωνία που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η περίεργη υπόθεση του Ντιέγκο Κόστα δεν θα τελειώσει σύντομα. Ο παίκτης απουσίασε από όλη την προετοιμασία της Τσέλσι και περνάει, για την ώρα, το καλοκαίρι του στην πατρίδα του Βραζιλία. Όπως αποκάλυψε μαζί με τα υπόλοιπα σε συνέντευξη του ο Ισπανός διεθνής είχε κλήση από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μεταξύ άλλων του ευχήθηκε και καλή τύχη.

«Ο Ζοσέ με κάλεσε στο κινητό ευθέως. Ήθελε να τσεκάρει εάν είμαι οκ και να δει πώς τα πάω. Επιπλέον, μου ευχήθηκε καλή τύχη για το μέλλον μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κόστα.

Στη συνέχεια, έδωσε παραπάνω πληροφορίες για την σχέση του με τον Πορτογάλο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Μουρίνιο. Έχουμε μια δυνατή σχέση. Όλοι ήταν πολύ στεναχωρημένοι που τα πράγματα μεταξύ του και της Τσέλσι δεν πήγαν όπως θα ήθελε».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε φέρει τον Ντιέγκο Κόστα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το 2014 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την πρώτη του σεζόν με τους «μπλε» σκόραρε 21 φορές και η Τσέλσι τότε κέρδισε και το πρωτάθλημα και το EFL Cup.

Η συνέχεια του όμως στην ομάδα του Λονδίνου δεν είχε ανάλογη επιτυχία και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η αποχώρηση του είναι πιο κοντά από ποτέ!

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x