Stoiximan Super League

Πήγε στην ΠΑΕ ο Κοτσόλης - Αισιοδοξία για συμφωνία

Ο Στέφανος Κοτσόλης βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και από το κλαμπ υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε χθες ο Στέφανος Κοτσόλης, προκειμένου να γίνει συζήτηση για το θέμα της οφειλής του «τριφυλλιού» προς το πρόσωπό του.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν ότι το κλίμα ήταν καλό και από το κλαμπ υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δυο πλευρές καταλήγουν σε συμφωνία και ταυτόχρονα μπαίνει ένα τέλος στα όσα είχαν γίνει στις 14 Μαρτίου όταν οι «πράσινοι» με διαρροή τους είχαν βάλλει κατά του Κοτσόλη μετά την απόφασή του να δεσμεύσει λογαριασμούς της ομάδας, έπειτα από ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 63.000 ευρώ.

Μετά το πρώτο «όχι» του 38χρονου σε πρόταση του Παναθηναϊκού για «κούρεμα» (το μεγάλο αγκάθι στις πρώτες συζητήσεις ήταν η εφορία), όλα δείχνουν ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί. Αυτό είναι και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ. Ο Κοτσόλης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Σωπήλη και τη νέα πρόταση που δέχθηκε τόνισε ότι θα ενημερώσει τον δικηγόρο του και θα απαντήσει άμεσα.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x