Stoiximan Super League

Κοτταράς στο sportfm.gr: «Προπονητής με φιλοδοξίες ο Βούζας, θα πετύχει στον Ολυμπιακό»

Για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Βασίλη Βούζα, μίλησε στο sportfm.gr ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Δημήτρης Κοτταράς, με τους δύο να έχουν συνυπάρξει στο Χαϊδάρι.

Προπονητής με πολλές γνώσεις αλλά και φιλοδοξίες είναι ο Βασίλης Βούζας σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοτταρά. Μιλώντας στο sportfm.gr για τον διάδοχο του Πάουλο Μπέντο, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας -που είχε προπονητή τον Βούζα στο Χαϊδάρι- ανέφερε πως ο 51χρονος τεχνικός έχει την ικανότητα να πετύχει στους Πειραιώτες, ωστόσο το δυσκολότερο θέμα που θα έχει να αντιμετωπίσει είναι η διαχείριση του ρόστερ.

«Ήταν λογική η απόφαση, από την β’ ομάδα ανέβηκε στην πρώτη. Ξεκίνησε την καριέρα του με πολύ καλούς οιωνούς, ασχολήθηκε εξ αρχής πάρα πολύ με την προπονητική. Είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά του, κάνει καλή και μεθοδική δουλειά. Όταν τον είχα εγώ στο Χαϊδάρι, είχαμε πολλές μεγάλες επιτυχίες για τα δεδομένα της ομάδας και πιστεύω ότι θα πετύχει στον Ολυμπιακό τους στόχους που θα βάλει. Ο Βασίλης είναι γνώστης του αντικειμένου», είπε αρχικά ο Κοτταράς για τον Βούζα.

Και συνέχισε: «Έχει φιλοδοξίες για τον εαυτό του, γνωρίζει πολλά πάνω στο ποδόσφαιρο. Είναι μελετηρός και μορφωμένος, έχει διαβάσει και ασχολείται πολύ με το αντικείμενο, έχει εντρυφήσει πολύ πάνω σε αυτό»

Για τη φιλοσοφία του: «Τώρα πάνω σε αυτό τι να σου πω, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Όταν τον είχα εγώ προπονητή, του άρεσε να παίζει ποδόσφαιρο. Στη δεύτερη κατηγορία, η οποία είναι τελείως αντιποδοσφαιρική, προσπαθούσε να κάνει την ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο».

Για το αν μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό: «Τις γνώσεις τις έχει πάνω στο ποδόσφαιρο, δεν χωράει συζήτηση σε αυτό. Το θέμα είναι επειδή είναι μια δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός να καταφέρει να διαχειριστεί το θέμα με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να πετύχει στη διαχείριση του ρόστερ δηλαδή. Όσον αφορά στο θέμα της προπονητικής και τις γνώσεις του σαν προπονητής, έχει όλα τα προσόντα και την ικανότητα».

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x