Super League 2

Κουβέντα να… γίνεται

Αναθερμάνθηκε και πάλι το ενδιαφέρον για τη δεύτερη θέση των play off της Football League, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και μείωσε την απόσταση από τον Ηρακλή.

Όσο «ζει»… ελπίζει. Ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με το υπέρ του 1-0 από τον Βόλο, επικρατώντας του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off της Football League. Πλέον απέχει εννέα πόντους από τη δεύτερη θέση στην οποία συνεχίζει να βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος έχασε με το ίδιο σκορ από την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση, έχοντας έναν πόντο περισσότερο από την Παναχαϊκή, η οποία έχασε από τη Λάρισα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ανγκούλο, λίγο πριν την ανάπαυλα (45’), σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα, καθώς η εστία του Ρίζου, που είχε βγει για να σταματήσει τον Φαρινόλα, είχε μείνει ανυπεράσπιστη. Ο Ισπανός επιθετικός πάντως τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη φάση και δεν αγωνίστηκε στο β’ μέρος.

inner

Η ομάδα της Μαγνησίας αδικείται από το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχε πιο πολλές ευκαιρίες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 15ο λεπτό. Ο Διαμαντόπουλος μπόρεσε να κάνει επαφή με την μπάλα μετά το γύρισμα του Θέου, αλλά όχι και να την στείλει στα δίχτυα.

Λίγες οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν διαχείριση, ενώ είχε πολλές διακοπές το παιχνίδι με τον Δελφάκη να δείχνει πολλές κάρτες.

Ολυμπιακός (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (28’ Μαργαρίτης), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Τριανταφυλλάκος (71’ Καρράς), Θέος, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (59’ Μπαλντοβαλίεφ), Διαμαντόπουλος.

Στον πάγκο: Κολίτσι, Κεσίδης, Μπάρμπας, Νικολιάς.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιάνος, Λαγός (65’ Ηρακλής), Φαρινόλα (80’ Άρσιτς), Ανγκούλο (46’ Καραδέμητρος), Βάντερσον, Τζιώρας.

Αναπ: Πίτκας, Κοτσώνης, Πινέιρο, Ηρακλής, Μπαμ Μπαμ.


Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Γεωργιάδης (Κοζάνης). Τέταρτος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Η βαθμολογία (6 αγώνες)

1. ΑΕΚ 25
2. Ηρακλής 19
3. Απόλλων Σμύρνης 10
4. Λάρισα 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x