Stoiximan Super League

Κούγιας: «Δεν είμαστε κλαρινογαμπροί - Θα πάρουμε άδεια - Αρχηγός ο Άγγελος»!

Καθησυχαστικός αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης της ΑΕΛ εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας, που μίλησε και για τα μεταγραφικά, ενώ χαρακτήρισε τον Άγγελο Αναστασιάδη «αρχηγό», που ό,τι ζητήσει θα γίνει

Κανένας λόγος ανησυχίας για το θέμα της αδειοδότησης, τόνισε ο Αλέξης Κούγιας πως δεν θα πρέπει να υπάρχει, με τον ισχυρό άνδρα της «βυσσινί» ΠΑΕ να εμφανίζεται καθησυχαστικός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας.

«Δεν πρέπει να ανησυχεί κανένας, καθώς η εισήγηση του κ. Δημητρίου είναι θετικότατη, με την απόφαση, ωστόσο, να μη βγαίνει λίαν συντόμως και για αυτό χρειάζεται υπομονή», τόνισε ο γνωστός δικηγόρος, που, παράλληλα, αναφέρθηκε και στις μεταγραφές: «Είμαστε αρχές Ιουλίου και έχουμε περιθώριο μέχρι τις 20 Αυγούστου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε πως ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο… «αρχηγός» και «ό,τι ζητήσει, η ΠΑΕ θα το υλοποιήσει»!

Σχολίασε, εξάλλου, πως η ΑΕΛ ήρθε στη Super League για να πρωταγωνιστήσει. «Δεν είμαστε… κλαρινογαμπροί, θέλουμε παίκτες πρωταγωνιστές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x