Stoiximan Super League

Κούγιας: «Δεν μπορούσα να υπογράψω τον... υποβιβασμό του Παναθηναϊκού»

Ο Αλέξης Κούγιας ψήφισε υπέρ της πρότασης της ΑΕΚ για αλλαγή στην ποινή υποβιβασμού για τις άδειες, ωστόσο δεν συγκεντρώθηκε το 3/4 των ψήθων για να «περάσει».

Το λόγο που τάχθηκε υπέρ της πρότασης της ΑΕΚ για αλλαγή στην ποινή υποβιβασμού για τις άδειες (αν και τελικά αυτή δεν «πέρασε») εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε πως επιθυμούσε να αλλάξει ο κανονισμός προκειμένου να γλιτώσει έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

«Ήταν μια σπουδαία συζήτηση, αν εξαιρέσουμε δυο ατυχείς στιγμές. Το πρώτο ήταν ότι η Superleague αποφάσισε να συμπαρασταθεί στον κ. Βασιλειάδη για τις τροποποιήσεις που ζητάει. Υπήρξε ομόφωνη απόφαση σχετικά μ’ αυτό. Το δεύτερο θέμα το οποίο συζητήσαμε ήταν για το αν θα υπάρχει υποβιβασμός για μια ομάδα λόγω χρεών. Δυστυχώς, τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά. Ψηφίστηκε κατά μεγάλη πλειοψηφία, σε περίπτωση που κάποιος δεν αδειοδοτείται, να πέφτει κατηγορία. Η θέση είναι σε τέτοιες περιπτώσεις για υποβιβασμό, όμως σαν Κούγιας και σαν ΑΕΛ, δεν μπορούσα να υπογράψω τον υποβιβασμό μιας ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΛ κι εγώ είπαμε να αλλάξει ο κανονισμός, όμως η πλειοψηφία ήταν υπέρ του υποβιβασμού. Το ποδόσφαιρό μας θα είναι πιο φτωχό, όπως ήταν και όταν έλειπε η ΑΕΛ, όμως εγώ δεν μπορώ να βάλω την υπογραφή μου σε κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x