Stoiximan Super League

Κούγιας κατά Σιδηρόπουλου!

«Βράζουν» με Σιδηρόπουλο στην ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι της Βέροιας και χαρακτηρίζουν τελειωμένο ποδοσφαιρικά Καλί που τραυμάτισε τον Ντοντό.

Ανακοίνωση κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου λόγω της διαιτησίας του στην εκτός αναμέτρηση (1-1) με τη Βέροια για την 16η αγωνιστική της Super League εξέδωσε η ΑΕΛ. Σε αυτή αναφέρει ότι ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα έκανε ότι δεν έβλεπε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και χαρακτηρίζουν τελειωμένο ποδοσφαιρικά τον Καλί που τραυμάτισε τον Ντοντό.

Η ανακοίνωση

Στις ταξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ υπαρχει ιδιαίτερη δυσαρέσκεια για την απώλεια δύο βαθμών σ'έναν δικό της αγώνα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ο κ.Σιδηρόπουλος, κυρίως στην επανάληψη, έκανε πως δεν βλέπει το σκληρό παιχνίδι ορισμένων παικτών της Βέροιας και κυρίως του τελειωμενου ποδοσφαιρικά Καλί, που βλέποντας την ανοχή του διαιτητή κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, σακάτεψε τον καλύτερο ποιοτικά παίκτη μας, τον Ντοντό, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κι εκφράζονται φόβοι για τα χειρότερα.

Ωστόσο ο Καλί παρέμεινε στο ματς ως το τέλος, παρότι το συγκεκριμένο βίαιο μαρκάρισμά του δεν ήταν το μοναδικό.
Επιτέλους, περιμένουμε να δούμε πότε θα καταλάβουν οι Έλληνες διαιτητές πως ένα μέρος της αποστολής τους, είναι η προστασία των παικτών που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο, από τους χασάπηδες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x