Stoiximan Super League

Κούγιας: «Ο ΟΠΑΠ δυσφημίζει το προϊόν»

Για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου από πλευράς του ΟΠΑΠ έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου που διεξήχθη σήμερα. «Έδωσε ουσιαστικές λύσεις», ανέφερε για τον Κοντονή.

Σφοδρή επίθεση προς τον ΟΠΑΠ εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ανέφερε πως με τις πρακτικές του μειώνει τον ανταγωνισμό και δυσφημίζει το ποδόσφαιρο, ενώ για την παρουσία του Σταύρου Κοντονή στο διοικητικό συμβούλιο της Super League υποστήριξε πως βοήθησε ώστε να συζητηθούν και να δοθούν λύσεις σε σημαντικά θέματα.

«Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, να δίνει το παρών ο υφυπουργός στο συμβούλιο της λίγκας. Τέθηκαν υπόψη πολύ σοβαρά θέματα για τη λειτουργία του ποδοσφαίρου! Ειδικά, τα θέματα που έχουν σχέση με την οικονομική αντιμετώπιση από συγκεκριμένους φορείς των ΠΑΕ, νομικές αλλαγές και τον νόμο που θα φέρει προς ψήφιση. Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει αλλαγή με τα οικονομικά. Πλέον οι ομάδες θα μπορούν να παίρνουν χρήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρείες και όχι μόνο από τον ΟΠΑΠ.

Έγινε, επίσης, συζήτηση για την επιλογή ορισμένων εταιρειών από τον ΟΠΑΠ που θα διαφημιστεί στις φανέλες του. Αυτό θίγει την ανταγωνιστικότητα. Δεν έχει να κάνει θέμα μόνο με το τι θέση έχει κάθε ομάδα στη βαθμολογία αλλά και εάν έχει κόσμο και ιστορία! Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα στον Υπουργό οικονομικών και θα μας ενημερώσει. Ήταν μια καλή σύσκεψη, που έδωσε ουσιαστικές λύσεις»
, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κούγια.

Για την ΑΕΛ και ότι δεν έχει χορηγό τον ΟΠΑΠ: «Η ΑΕΛ δεν επελέγη από τον ΟΠΑΠ να τον έχει χορηγό στη φανέλα της. Άλλες ΠΑΕ πήραν 300 χιλιάδες ευρώ με κακά γήπεδα και μικρή προσέλευση του κόσμου. Αυτό δυσφημίζει το προϊόν. Όπως έγινε και με τη Βέροια, που πήρε την χορηγία και έβαλε στη φανέλα της τον ΟΠΑΠ την προηγουμένη του αγώνα με την ΑΕΚ. Η ΑΕΛ έχει κόσμο, ιστορία, 1 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα, καινούργιο γήπεδο. Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x