Stoiximan Super League

Κούγιας στο sportfm.gr: «Δεν έγινε τίποτα στη φυσούνα, λύθηκε ήδη το συμβόλαιο του Ντεγκρά»

Το τέλος του Ματίας Ντεγκρά από την ΑΕΛ αποκάλυψε στο sportfm.gr ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίκτη και πρόσθεσε ότι στη φυσούνα δεν έγινε τίποτα.

Τη δική του εκδοχή αναφορικά με την υπόθεση του Ματίας Ντεγκρά και τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης του ματς με τον Ηρακλή, έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο sportfm.gr.

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί, κάνοντας λόγο για ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίκτη που έβλαπτε το υπόλοιπο νεανικό σύνολο της ομάδας, ενώ σε ερώτηση για το τι ακριβώς συνέβη στη φυσούνα με τον παίκτη, δεν θέλησε να δώσει διευκρινίσεις, λέγοντας ότι «δεν συνέβη τίποτα».

«Το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας. Αν μπορούσα θα του έλυνα το συμβόλαιο εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. Ο παίκτης είχε μια ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έκανε κακό στην ομάδα. Έχουμε ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο σύνολο στην ΑΕΛ και ο Ντεγκρά έκανε κακό σε όλο αυτό. Ο κ. Αναστασιάδης επέμενε να αποκτήσουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά μετά το σημερινό δεν μπορεί να συνεχίσει», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και σε ερώτηση για το τι τελικά συνέβη με το περιβόητο επεισόδιο στη φυσούνα, ανέφερε:

«Δεν συνέβη τίποτα», δείχνοντας ότι δεν θέλει να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα από τη στιγμή που ο παίκτης είναι τυπικά και ουσιαστικά εκτός ομάδας της ΑΕΛ.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x