Ελλάδα

Κούγιας στον ΣΠΟΡ FM 94.6: «Απόλυτη απαξίωση της διαιτησίας, όσα έγιναν από τον Παππά στην Τούμπα»

Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να δώσει λύσεις στο ποδόσφαιρο είναι ο Κοντονής, όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ ανέφερε πως «όλοι μας πληρώνουμε τις προσωπικές διαφορές των μεγάλων».

Στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» και στον ΣΠΟΡ FM 94.6, φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον διαιτητή, Ανδρέα Παππά, τον Σταύρο Κοντονή και τον νόμο του, αλλά και στους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων (Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Σαββίδη).

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός δικηγόρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ στον ΣΠΟΡFM 94.6 και στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης»

«Κακώς ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Οι δικαστές με εκτιμάνε για τη δουλειά μου αλλά λόγω του ποδοσφαίρου χαλάει το όνομά μου. Έχω πληρώσει 750 χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα για τις κρίσεις και τις αντιδράσεις μου για τη διαιτησία», είπε αρχικά ο Κούγιας.

Για τη φωτογραφία του Ανδρέα Παππά στο viber: «Είναι θέμα αισθητικής, πώς το αντιλαμβάνεσαι. Εμένα για παράδειγμα όταν με παίρνετε τηλέφωνο, βλέπετε τα παιδιά μου», τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία του στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν η απόλυτη απαξίωση της διαιτησίας. Αν και έχουμε δει, σίγουρα, και χειρότερες διαιτησίες. Ήταν πρωτοφανείς οι αποφάσεις του στις κρίσιμες φάσεις. Η διαιτησία του δεν ήταν τόσο κακή, μέχρι που φθάσαμε στο πέναλτι του Καπίνο».

Για τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή: «Ήταν και είναι μια χρυσή ευκαιρία να δοθούν λύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κοντονής είναι ένας υπερήφανος άνθρωπος. Αν υπάρχει κάποιος που θα δώσει λύσεις στο ποδόσφαιρο, είναι αυτός (σσ. Κοντονής). Διαφωνώ με τους κανονισμούς του, μπορεί κάποιος να είναι στημένος και να πετάξει μια φωτοβολίδα στο γήπεδο. Διαφωνώ, επίσης, με την φωτοβολίδα ευθείας βολής ή καμπύλης, δεν είναι σαφής ο κανονισμός.

Εγώ αντέδρασα στον νόμο του Κοντονή πριν καν ψηφιστεί. Το είχα πει και στη συνεδρίαση της Football League αλλά και στον ίδιο τον Κοντονή, που είχαμε μια συνάντηση πριν από λίγες ημέρες. Οι προσπάθειες που κάνει ο Κοντονής, δείχνουν ότι είναι ένας καθαρός άνθρωπος.

Είμαι αντίθετος με τα πρόστιμα. Ειδικά για ομάδες της Football League, είναι εξοντωτικά. Εγώ, όμως, μετά το ματς με τη Λαμία, κατονόμασα ως εγκληματία αυτόν που πέταξε τη φωτοβολίδα. Δεν είδα, όμως, τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη να καταγγείλουν και αυτοί ή να δώσουν ονόματα».


Για τους τέσσερις «μεγάλους» (Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Σαββίδη): «Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη. Τον Μελισσανίδη τον ήξερα χρόνια αλλά τελευταία οι σχέσεις μας έχουν ψυχρανθεί.

Ο Αλαφούζος δεν έχει γνώση για το ποδόσφαιρο. Διέλυσε μια ομάδα που πήρε Κύπελλο και ο Παναθηναϊκός έχει γίνει έρμαιο ενός Ιταλού που την Κυριακή έκανε μαθήματα, ενώ η ομάδα που ήταν έχει πέσει και έχει καταδικαστεί.

Όλοι μας πληρώνουμε τα προβλήματά τους και τις προσωπικές τους διαφορές. Πρέπει να καλέσουν τις ομάδες που είναι καθαρές, όχι μόνο τους μεγάλους. Και εμάς τη Λάρισα, τον Παναιτωλικό και όλους τους υγιείς προέδρους. Όχι αυτούς που είναι περαστικούς για 1-2 χρόνια και έχουν έρθει για να βγάλουν λεφτά από το στοίχημα»
.

«Ο Μελισσανίδης μου έκανε αγωγή, δικάζεται σε λίγες ημέρες γιατί είχα πει ότι θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x