Stoiximan Super League

Κούγιας: «Θα κάνουμε μήνυση στον Λάμπρου για στημένο ματς. Θα αποκαλύψουμε ποιος βρίσκεται από πίσω»

Νομικά κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Ξάνθη-ΑΕΛ, (κάνοντας λόγο για στημένο αγώνα) θα κινηθεί ο Αλέξης Κούγιας, όπως ανέφερε, τονίζοντας ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά του διαιτητή Γέωργιου Λάμπρου, που βρίσκεται στο επίκεντρό μετά Ξάνθη-ΑΕΛ (1-0), δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για στημένο αγώνα.

«Στο 10΄δεν δίνει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης, αργότερα ο επόπτης βλέπει ένα οφσάιντ που ο παίκτης ξεκινάει πίσω από την σέντρα, μετά κάνει δυο αποβολές, που δεν έχουν καμία σχέση με τα χτυπήματα των παικτών της Ξάνθης. Μετά δίνει ένα πέναλτι στην Ξάνθη που είναι πέντε μέτρα έξω από την περιοχή. Εμείς θα κάνουμε μήνυση στον Λάμπρου και θα αποκαλύψουμε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις ιστορίες για την διαιτησία. Μιλάω για τους Έλληνες διαιτητές και τις αποφάσεις για τις μεσαίες ομάδες και προς τα κάτω. Θα κάνουμε μήνυση για στημένο αγώνα με σκοπό το στοίχημα, ότι αυτό το ματς στην Ξάνθη, έγινε γι αυτό το σκοπό, γιατί το πρόσωπο που είναι πίσω από τον Λάμπρου είναι κατηγορούμενος για το Κοριόπολις. Θα κάνουμε επώνυμη μήνυση, να περιμένετε...», δήλωσε στον «Fair Play».

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ: «Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια σήμερα; Τον είχε φέρει ο Μελισσανίδης από πέρυσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x