Stoiximan Super League

Κουλιμπαλί: «Κλειδί το γρήγορο γκολ»

Με στόχο να πετύχει ένα γκολ νωρίς για να διευκολύνει το έργο του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, όπως δήλωσε στη Nova ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (11/03, 19:30) τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση και που κατά τη γνώμη του θα πρέπει να «χτυπήσουν» οι «πράσινοι».

«Σαφώς τα τελευταία αποτελέσματα είναι καλά. Μπροστά μας έχουμε τώρα το ματς του Σαββάτου και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι πρόκριμα και για τα επόμενα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο αμυντικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που γνωρίζω καλά από τα δύο χρόνια που ήμουν στον Πλατανιά, γνωρίζω πως παίζει και περιμένω ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε τον ίδιο τρόπο προσέγγισης με τα προηγούμενα παιχνίδια μας και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας βοηθήσει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Στη συνέχεια, ο Κουλιμπαλί μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει και πόσο δύσκολο είναι να μην υπάρχει στο μυαλό της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα σκεφτόμαστε το συγκεκριμένο ντέρμπι και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, αλλά οπωσδήποτε πριν απ’ αυτό υπάρχει το ματς με τον Ηρακλή και πρέπει να τα καταφέρουμε εκεί. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κατακτήσουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία και στα τα επόμενα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x