Stoiximan Super League

Κουλιμπαλί: «Να μάθουμε να νικάμε και σε τέτοιες ημέρες»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μάθει να νικάει ακόμη και όταν δεν είναι εντυπωσιακός, ενώ αναφέρθηκε στη βελτίωση των «πράσινων» και στη δική του παρουσία.

Στο δεύτερο σερί 4-0 του Παναθηναϊκού, στην εικόνα του επί του Παναιτωλικού και στην καλή εικόνα του «τριφυλλιού» το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφέρθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μέσω της «Live Sport». Παράλληλα, μίλησε για την αυτοπεποίθησή του και για την μικρή προσέλευσή του κόσμου στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τον Παναιτωλικό: «Δεν ήμασταν τόσο καλοί με τον Παναιτωλικό, όσο με τον Αστέρα, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε και να πετύχουμε τέσσερα γκολ. Είναι σημαντικό ότι σκοράραμε ακόμα και όταν δεν είμαστε εντυπωσιακοί. Πρέπει να μάθουμε να νικάμε και σε τέτοιες ημέρες και αυτό έχει σημασία».

-το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του στη συνέχεια: «Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει το Κύπελλο, που είναι ένας τίτλος και τα προκριματικά του Champions League για να διεκδικήσουμε. Πρέπει να νικάμε, γιατί έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς».

-το πού αποδίδει τη βελτίωση: «Ο προπονητής και οι συνεργάτες του δουλεύουν καλά, εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις εντολές τους και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Βέβαια, πρέπει να έχουμε διάρκεια, γιατί οι δύο νίκες δεν μας αρκούν. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Ωστόσο, είναι καλό που βελτιωνόμαστε».

-την αυτοπεποίθηση που έχει στα τελευταία ματς: «Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και με βοηθάει να αποδώσω καλύτερα. Η συμμετοχή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ήταν σημαντική για μένα, αφού πάντα ήθελα να καθιερωθώ στην εθνική. Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να παίξω καλά».

-τη μικρή προσέλευση του κόσμου: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Εμείς πρέπει να νικάμε, να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και οι οπαδοί μας θα το δουν και θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια δύσκολη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x