Ιταλία

Κουλιμπαλί: «Ο Σάρι είναι ιδιοφυΐα»

Τον Μαουρίτσιο Σάρι εξήρε ο Καλιντού Κουλιμπαλί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Il Messaggero».

Τον θαυμασμό του για τον προπονητή του στη Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, εξέφρασε ο Καλιντού Κουλιμπαλί, μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα.

Επιπλέον, σχολίασε τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με τη Ρόμα, την προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος ενώ έκανε αναφορά στη Γιουβέντους, βασική ανταγωνίστρια της Νάπολι στη «μάχη» του «Σκουντέτο».

«Ο Σάρι είναι ιδιοφυΐα. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Παρατηρεί πράγματα που άλλοι δεν μπορούν να δουν. Έχει μία σωστή απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτησή μου. Ο Σάρι σε βοηθά να συμπεριφέρεσαι ως μέλος μίας ομάδας και όχι ατομικά. Το ποδόσφαιρο μαζί του είναι ένα διαρκές μάθημα.

Πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της Νάπολι μου έχουν μιλήσει για την εμπειρία να κερδίζεις τον τίτλο και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να τη ζήσω. Δεν γνωρίζω αν είμαστε οι πιο δυνατοί, σίγουρα όμως απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ.

Προς το παρόν όμως προέχει η αναμέτρηση με τη Ρόμα. Πρόκειται για εξαιρετική ομάδα και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Εάν δεν αγωνιστούμε συλλογικά θα κινδυνεύσουμε με ήττα. Θα προσπαθήσω να σταματήσω οποιοδήποτε θέλει να σκοράρει. Η Γιουβέντους έχει σπουδαία ιστορία και πολλά χρήματα ενώ απέκτησε ικανότατους ποδοσφαιριστές. Προμηνύεται μία άκρως συναρπαστική σεζόν
» τόνισε ο Σενεγαλέζος αμυντικός.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x