Stoiximan Super League

Κουλιμπαλί: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Μήνυμα για come back του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων στέλνει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί που θεωρεί φυσιολογική την κούραση που έβγαλε το «τριφύλλι» στα τελευταία του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Λεβαδειακό: «Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, γι΄ αυτό και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που έπρεπε. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η κούραση. Πάρα πολλά παιδιά ήταν εξαιρετικά κουρασμένα, φάνηκε αυτό. Και εγώ ξέμεινα από δυνάμεις γιατί ήμουν εκτός παιχνιδιών και αυτό με επηρέασε. Θεωρώ ότι η διακοπή θα μας κάνει πολύ καλό, καθώς θα φρεσκάρουμε τις δυνάμεις μας και θα δουλέψουμε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο θέμα της νοοτροπίας».

Για την δική του κατάστασή μετά τον τραυματισμό του: «Είναι σημαντικό που κατάφερα να επιστρέψω από τον τραυματισμό μου. Ήμουν έτοιμος για 45 λεπτά, όμως, έτσι όπως ήταν η κατάσταση και με τα προβλήματα που υπήρχαν, χρειάστηκε να παίξω σε όλο το παιχνίδι. Δεν είχα καλή απόδοση, έβγαλα κούραση στο γήπεδο και αυτό ήταν κάτι λογικό. Νομίζω ότι θα πάω καλύτερα από εδώ και πέρα».

Για την κούραση που βγάζει ο Παναθηναϊκός: «Θεωρώ φυσιολογικό να συμβεί αυτό, γιατί παίζουν τα ίδια παιδιά σε όλα τα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα έδωσε σε δέκα μέρες τέσσερα ματς, αυτό προφανώς επηρέασε τον οργανισμό όσων παίζουν συνέχεια, αφού δεν είχαν τον κατάλληλο χρόνο για να επανέλθουν στην κατάσταση που πρέπει να βρίσκονται ώστε να έχουν ενέργεια. Επαναλαμβάνω ότι η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα, θεωρώ ότι με την επιστροφή θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί».

Για την συνέχεια και το πρωτάθλημα: «Την εβδομάδα που έρχεται δεν θα έχουμε παιχνίδι έπειτα από καιρό και, όπως είπα, αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Θα επικεντρωθούμε στο πώς θα επιστρέψουμε πολύ πιο δυνατοί μετά τη διακοπή. Έχουμε νέα πρόσωπα στην ομάδα, καλούς παίκτες που όμως χρειάζονται χρόνο, έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν ανάλογα στα παιχνίδια και να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε.

Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο. Ήταν δύο παιχνίδια στα οποία εμείς δεν πήραμε βαθμούς, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλός και κέρδισε. Όμως, στη συνέχεια μπορεί να κάνουν αυτοί ένα ντεφορμάρισμα και εμείς αντίστοιχα να κερδίζουμε. Υπάρχει δρόμος ακόμα και θα συνεχίσουμε με στόχο τη νίκη σε κάθε ματς και θα δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x