Ιταλία

Κουλιμπαλί: «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη Νάπολι»

Δεν… βαριέται να τονίζει το πόσο στοχοπροσηλωμένος είναι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Νάπολι ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος διαψεύδει τα περί αποχώρησής του.

Για ακόμα μία φορά κλήθηκε να σχολιάσει και παράλληλα να διαψεύσει τα διάφορα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Νάπολι ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

«Είμαι συνηθισμένος. Τόσα πολλά αναφέρονται καθημερινά, τα οποία έχουν να κάνουν με την αποχώρησή μου. Αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός μου στόχος είναι να κερδίσω κάτι με τη Νάπολι. Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα», τόνιζε ο Σεναγαλέζος άσος στο περιθώριο της προετοιμασίας της εθνικής του ομάδας για το σημερινό φιλικό αγώνα με τη Βραζιλία.

Ο Κουλιμπαλί από την αρχή της χρονιάς επιμένει ότι μοναδικός φετινός στόχος για τη Νάπολι είναι η κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος. Παρά το ότι μετά τη συμπλήρωση εφτά αγωνιστικών η ομάδα του βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, εκείνος δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη.

«Στόχος μας παραμένει να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία και ράψουμε το σκουντέντο. Αυτή η σεζόν είναι πιο δύσκολη, καθώς όλα τα κλαμπ έχουν δυναμώσει και η Seria A έχει γίνει πιο ανταγωνιστική. Η Γιουβέντους παραμένει ο βασικός μας ανταγωνιστής. Σε ότι αφορά εμάς, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε, προκειμένου να τους φτάσουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κεντρικό αμυντικός των «παρτενοπέι».

Την ίδια στιγμή οι συμπατριώτες του δεν μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν και για τις υποχρεώσεις της ομάδας του στο Champions League.

«Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στα νοκ-άουτ, όσο το δυνατόν το συντομότερο. Ξεκινήσαμε καλά, νικώντας τη Λίβερπουλ με μία κορυφαίου επιπέδου εμφάνιση. Λυπούμαστε που δεν κάναμε το ίδιο και με την Γκενκ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», σχολίασε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Κουλιμπαλί.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x