Κύπελλο Ελλάδας

Κουλούρης: «Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ευθύμη Κουλούρη λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο έχοντας οποιαδήποτε ομάδα απέναντί του είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Πανιώνιο στο Cosmote TV τονίζοντας: «Εγώ θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος».

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Ήρθε το γκολ, είμαι χαρούμενος για αυτό και για την πρόκριση στον τελικό αλλά αυτή είναι η δουλειά του επιθετικού να σκοράρει. Όλη η ομάδα τα πήγε κακά σήμερα, έτσι και εγώ. Όταν παίζεις βελτιώνεις πράγματα, αυτό που θέλω να κάνω είναι να βελτιώνομαι και να αλλάζω.

Είμαι ευχαριστημένος είναι σημαντική η επόμενη μέρα και για την ομάδα και για εμένα. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί, όλοι θα μπορούσαν να είναι βασικοί και η πορεία έδειξε πόσο δυνατό σύνολο έχουμε. Άλλη μια χρονιά στον τελικό, έχουμε χρόνο να δούμε αυτό το παιχνίδι.

Εγώ θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν έχουμε ήττες μέσα στο γήπεδο, έγιναν πολλά, τα ξέρουμε και τα έχουμε συζητήσει. Εμείς να είμαστε καλά και θα τελειώσουμε με νίκες τη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x