Europa League

Κουρμπάνοφ: «Είχαμε άγχος, αλλά αντέξαμε»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Καραμπάγκ άντεξαν στο στρες απέδωσε τελικά ο Κουρμπάν Κουρμπάνοφ τη νίκη των Αζέρων επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Αζέρος τεχνικός τόνισε πως η ατμόσφαιρα βοήθησε να βρίσκονται σε εγρήγορση και θεωρεί πως έχουν περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση. Χαρακτήρισε τύχη το γεγονός πως ο Μίτσελ μπήκε ως αλλαγή και έδωσε τη νίκη, πως πλέον οι αντίπαλοι θα τους αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά στη συνέχεια του ομίλου και χαρακτήρισε τον «Δικέφαλο» καλή και γρήγορη ομάδα.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπορεί να φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Είχαμε πολύ στρες στον αγώνα, αλλά άντεξαν οι παίκτες μας. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική στο γήπεδο και ουσιαστικά βοήθησε και τους παίκτες μου να είναι σε εγρήγορση. Νικήσαμε μια καλή ομάδα, τώρα ίσως και να έχουμε λίγες περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον ΠΑΟΚ.

Μερικές φορές είναι και θέμα τύχης να βγεις κερδισμένος από την αλλαγή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρέπει να βλέπεις πότε να βάλεις κάποιον στο παιχνίδι. Η αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνη, βάλαμε τον Μίτσελ για να δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί η αλλαγή να πετύχει, μπορεί και όχι. Όλοι οι παίκτες μου αγωνίστηκαν καλά.

Κάθε νίκη σε γεμίζει με περισσότερη ευθύνη. Τώρα, οι αντίπαλοι θα μας παίρνουν πιο σοβαρά, τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πιο δύσκολα, γιατί ξέρουν τώρα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κινδύνους. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 μεταξύ Καραμπάγκ και ΠΑΟΚ.

Και τα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Το δεξί και το αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνα και η επιθετική του γραμμή, επίσης. Ο ΠΑΟΚ έχει γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και, επίσης, στα κόρνερ του δουλεύει με πλάνο. Αυτά τα σημεία τα μελετήσαμε και προσπαθήσαμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Δεν ήμασταν τυχεροί στα ματς του Τσάμιονς Λιγκ. Μετά από κάθε ήττα, όμως, δουλεύουμε περισσότερο στις προπονήσεις, αποκτάμε εμπειρία και κοιτάμε να μην πέφτουμε επίπεδο. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν μπορώ να μιλήσω για αδύναμα σημεία, εγώ ξέρω τα δυνατά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και γρήγορη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x