Stoiximan Super League

Κουρμπέλης: «Παίξαμε καλύτερα από ποτέ»

Ενθουσιασμένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος στάθηκε στην εικόνα της ομάδας αλλά και στην ατμόσφαιρα.

Την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αμυντικός των πράσινων στάθηκε επίσης στην ατμόσφαιρα που συνάντησε στο πρώτο του ντέρμπι «αιωνίων» και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήθελαν να κάνουν μια τέτοια νίκη δώρο στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής και για να το κάνεις αυτό θέλει μεγάλη προσπάθεια. Μετά από τέτοιες νίκες παίρνεις δυνάμεις για τη συνέχεια. Ήταν μια φανταστική εμπειρία, όταν μπήκα μέσα πίστευα ότι δεν θα χάναμε με τίποτα με τέτοια ατμόσφαιρα. Το κλειδί για τα συγκεκριμένα ματς είναι οι μονομαχίες, πήραμε τις περισσότερες και το σκορ έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν ένα δώρο για τον κόσμο μας. Με ένα γεμάτο γήπεδο παίξαμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο. Κι εμείς θέλαμε μία τέτοια μεγάλη νίκη, το καταφέραμε και αυτό μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x