Champions League

Κούτρης: «Έναυσμα για αντεπίθεση και στο πρωτάθλημα. Μας έδωσε τρομερή δύναμη ο κόσμος»

Για την ιδιαίτερη σημασία που έχει και στις εγχώριες διοργανώσεις η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Λεονάρντο Κούτρης μετά το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, όσα είπε στην Cosmote TV:
Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα, που είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, είναι το κάτι άλλο. Τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν περιμέναμε ούτε εμείς. Ξέρουμε ότι είναι καυτό το γήπεδο, αλλά σήμερα ήταν κάτι παραπάνω. Μας έδωσε τρομερή δύναμη γιατί η Μπαρτσελόνα για 90 λεπτά μας πίεζε. Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος μας στήριξε και ένα κομμάτι της σημερινής μας προσπάθειας, ήταν για αυτούς».

Για την εικόνα του ματς: «Ήταν κάτι ιδιαίτερο, δεν αντιμετωπίζεις κάθε μέρα παίκτες σαν τον Μέσι και τον Σουάρεζ. Από τέτοια παιχνίδια παίρνεις πολλά μαθήματα, δεν έχεις κάτι να χάσες. Ελπίζω να έχουμε πολλές αντίστοιχες εμπειρίες».

Για την συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας: «Έχουμε δύο ματς ακόμα, θα κοιτάξουμε κάθε ένα από αυτά όταν έρθει η ώρα του. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα στη Λισαβόνα. Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τελευταίο ματς».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είχαμε μια σειρά πολλών δύσκολων ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Το σημερινό ματς είναι σημαντικό έναυσμα ψυχολογίας για αντεπίθεση και στο πρωτάθλημα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x