Stoiximan Super League

Κούτρης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά έπρεπε να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για το ματς: «Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι το ξέρουμε αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει μια καινούρια ομάδα, όπως κι εμείς αλλά θεωρώ ότι το "Χ" είναι ένα αποτελέσμα, που δεν θέλαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι. Μας έβαλαν ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, δεν είχαμε και τύχη αλλά εμείς παίζουμε κι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη.

Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια νεανική ομάδα, που τρέχει πολύ. Δεν φοβηθήκαμε σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε κι έγινε αυτό που συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό.Χωρίς φάσεις ο αντίπαλος να μας βάζει γκολ και να κυνηγάμε το παιχνίδι
».

Για το που κρίθηκε: «Στην τύχη και στα γκολ, που δεν βάζουμε και στις ευκαιρίες, που δεν εκμεταλλευόμαστε. Θα το φτιάξουμε αυτό, δεν μπορεί θα γυρίσει, δεν μπορεί σε κάθε ματς να κάνουμε τόσες ευκαιρίες και να δεχόμαστε γκολ από μισή φάση του αντιπάλου. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα. Είμαστε εμείς υπαίτιοι αυτής της ισοπαλίας.

Έχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη.Εμείς στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Μετά τη διακοπή, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, να κάνουμε ένα καλό σερί και να επιστρέψουμε στην κορυφή
».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Περίμενα πολύ καιρό να με καλέσουν. Ευχαριστώ πολύ και όλους όσοι με στηρίζουν. Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου και είμαι πολύ χαρούμενος, που κλήθηκα. Θα κάνω τα πάντα για να βγάλω ασπροπρόσωπη την οικογένειά μου και τη χώρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x