Stoiximan Super League

Κούτρης: «Να κατακτήσουμε το όγδοο σερί πρωτάθλημα»

Τους υψηλούς στόχους που έχει για ακόμα μια χρονιά ο Ολυμπιακός στη Σούπερ Λίγκα τόνισε ο Λεονάρντο Κούτρης, στις δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ.

Μια καλή αρχή, που θα τον οδηγήσει στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το ενδεχόμενο του όγδοου σερί πρωταθλήματος: «Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός μπαίνει με καθαρό στόχο να πάρει το πρωτάθλημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε σε αυτό που είπες, ότι θα είμαστε οι πρώτοι που θα κατακτήσουμε το όγδοο σερί. Θέλουμε να το κάνουμε και επί της ευκαιρίας του Σαββάτου να ξεκινήσουμε με νίκη και να πάνε όλα καλά».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι με τη Λάρισα θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο: «Ο παράγοντας κόσμος βοηθάει πάρα πολύ, ειδικά τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι μας δίνει δύναμη και χρειαζόμαστε τη στήριξή του, αλλά θεωρώ ότι και χωρίς αυτόν θα καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο και να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x