Stoiximan Super League

Κουτρουμπής: «Είμαστε οι καλύτεροι των play offs»

Ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει πως είναι η κορυφαία ομάδα των play offs, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουτρουμπή, που τονίζει την ανάγκη να συνεχίσει η ομάδα του στον ίδιο δρόμο.

Μεγάλη νίκη, που πιστοποιεί την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας του και τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες χαρακτήρισε αυτή του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 ο Γιώργος Κουτρουμπής.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τους βαθμούς, εμείς ήρθαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το καταφέραμε καθώς μείναμε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Από την αρχή των play offs συγκεντρωθήκαμε για να βγούμε στην πρώτη θέση. Δουλεύουμε για αυτό τον στόχο και μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε νίκη ή και ισοπαλία στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα είμαστε πρώτοι», τόνισε.

Όσο για την κατακόρυφη άνοδο στην απόδοση της ομάδας του, είπε: «Στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Δουλέψαμε πολύ και τώρα βγαίνει και το καλό μας πρόσωπο στα πλέι οφ. Σε όλα τα ματς δείχνουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι των play offs, το ίδιο θέλουμε να δείξουμε και στο επόμενο ματς».

Σχετικά με τις εμφανίσεις που κάνει σαν αμυντικό χαφ, τόνισε: «Παίζω πρώτη φορά σε αυτή τη θέση. Δουλεύω όσο μπορώ, ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και δείχνω ότι μπορώ να ανταποκριθώ. Δεν έχω κάποια προτίμηση αρκεί να κερδίζει η ομάδα».

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ανέφερε: «Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω θα πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας την κατάληψη της πρώτης θέσης στα play offs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x