Champions League

Κράξιμο σε Μέσι και Λουίς Ενρίκε

Διθυραμβικά σχόλια για την Ατλέτικο και τον Σιμέονε, το αντίθετο για τη Μπαρτσελόνα, τον Λουίς Ενρίκε και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο παγκόσμιος Τύπος ασχολείται με το χθεσινό παιχνίδι και τη μεγάλη πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης. Διθύραμβοι για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ντιέγκο Σιμεόνε για τη μεγάλη επιτυχία, ενώ –από την άλλη πλευρά- έντονη κριτική και αρνητικά σχόλια για την Μπαρτσελόνα και ειδικότερα για τον Λουίς Ενρίκε και τον Λιονέλ Μέσι.

«Χωρίς είδηση για τον Μέσι», αναφέρει ο τίτλος της “Daily Mail” η οποία σχολιάζει ότι ούτε ο Αργεντινός άσος ούτε και ο Βραζιλιάνος της... παρέας, ο Νεϊμάρ είναι οι ίδιοι μετά το χθεσινό ματς. «Φαίνεται ότι δεν ήταν έτοιμη για τη μάχη», υποστηρίζει αφήνοντας ξεκάθαρη αιχμή για τον Λουίς Ενρίκε.

Η “El Pais” αποθεώνει τον Ντιέγκο Σιμεόνε παραλληλίζοντας την προσφορά του στην Ατλέτικο με εκείνη του Κρόιφ στη Μπαρτσελόνα. «Κάπως ο Τσόλο είναι ό,τι και ο Γιόχαν Κρόιφ για την Μπαρτσελόνα», αναφέρει.

«Μπαρτσελόνα: η πτώση των θεών», γράφει η Gazzetta Dello Sport. «Μεγάλη βραδιά για τον Σιμεόνε ο οποίος πανηγυρίζει και πάλι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα», προσθέτει. Η γαλλική, «Equipe» χαρακτηρίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης ως τον δήμιο της Μπαρτσελόνα. «Αυτή είναι η χρονιά της επιβεβαίωσης της Ατλέτικο. Ο Γκριεζμάν είναι ο ηγέτης μιας μεγάλης ομάδας», συμπληρώνει.

Η “Ole” κάνει λόγο για κατάρρευση της αυτοκρατορίας της Μπαρτσελόνα και θρίαμβος της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ως ΜΜΕ της Αργεντινής στέκεται και στην παρουσία του δικού της... του Λιονελ Μέσι. «Ο Μέσι; Η Μπαρτσελόνα; Δεν ήξερε. Δεν μπορούσε, δεν βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο».

Στη Βραζιλία η GloboEsporte αναφέρει: «Αντίο Μπαρτσα. Αγνώριστη. Πολλές μπαλιές στην περιοχή αλλά λίγη δημιουργικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x