Γερμανία

Κράξιμο Σωκράτη στον Ντεμπελέ: «Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Αρχηγική παρέμβαση από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ άσκησε σκληρή κριτική στον Ουσμάν Ντεμπελέ που πιέζει με αντιεπαγγελματικούς τρόπους να πωληθεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν είναι ένας απλός παίκτης στη Ντόρτμουντ, αλλά εκ των αρχηγών και με ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια. Ο διεθνής στόπερ μιλώντας στο Kicker δεν δίστασε να βάλει στη θέση του τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος κάνει διάφορα τερτίπια προσπαθώντας να αναγκάσει την Μπορούσια να τον πουλήσει στην Μπαρτσελόνα.

«Η Ντόρτμουντ χρειάζεται παίκτες που θέλουν να είναι μέλη της οικογένειάς της και ο Ουσμάν είναι σαφές πως δεν θέλει κάτι τέτοιο. Είναι καλό παιδί, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα», δήλωσε ο 29χρονος άσος και συνέχισε: «Θα πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να δουλεύει για την ομάδα και να ηρεμήσει. Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από τον Ομπαμεγιάνγκ. Κι εκείνος είχε τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή, αλλά είναι απόλυτα επαγγελματίας σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση. Στο Κύπελλο έπαιξε και έβαλε τρία γκολ, ενώ ο Ουσμάν δεν ήταν καν παρών. Δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έχει ακόμη συμβόλαιο. Μας έχει προσφέρει πολλά, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά θέλουμε παίκτες που να επιθυμούν να παίζουν στη Ντόρτμουντ και ο Ουσμάν από ό,τι φαίνεται δεν το θέλει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x