Stoiximan Super League

Κρατάει Σα, Ποντένσε ο Ολυμπιακός – Επιμένει για Χασάν ο Μαρτίνς

Συμφωνία «πακέτο» για την παραμονή των δύο Πορτογάλων επιδιώκει ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ζητάει με τη σειρά του και τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Πόρτο και την πλευρά του Ζοσέ Σα για την παραμονή του Πορτογάλου τερματοφύλακα στην ομάδα.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η υπόθεση στο φινάλε κόντεψε να γίνει «θρίλερ», αλλά οι Πειραιώτες με κατάλληλους χειρισμούς έδειξαν να ανατρέπουν την κατάσταση και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επαφές είναι στο σημείο να πέσουν άμεσα οι υπογραφές και οι «ερυθρόλευκοι» να πληρώσουν τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ στους Πορτογάλους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός στις επαφές που είχε με τον Ζόρζε Μέντες ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ντάνιελ Ποντένσε το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, υπογραμμίζουν πως δεν πρόκειται να μπουν σε κάποια συζήτηση αν δεν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση για εκείνον.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς (που αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα σε περίπου δέκα ημέρες) επιμένει και για την παραμονή του Αχμέντ Χασάν. Άλλωστε, ο Αιγύπτιος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και στο β’ μισό έδειξε πως μπορεί να προσφέρει χρήσιμες βοήθειες στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x