Γ' Εθνική

Κρατάει την τύχη στα χέρια του ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Επισκοπής, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και μείωσε τη διαφορά από τον Φωστήρα στους 3 βαθμούς.

Στους τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση και τον Φωστήρα μείωσε ο ΟΦΗ, καθώς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Επισκοπής, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πέτυχε το μοναδικό και νικητήριο τέρμα του αγώνα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου με τον Περογαμβράκη. Ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το τρίποντο στο 68’ αλλά σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον ΟΦΗ να παίρνει μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο και να πλησιάζει ξανά τον πρωτοπόρο Φωστήρα στους 3 βαθμούς.

Πλέον, με τη διαφορά στους 3 βαθμούς, εάν ΟΦΗ και Φωστήρας πάνε μέχρι το τέλος χωρίς απώλειες, η υπόθεση άνοδος θα παικτεί την τελευταία αγωνιστική στο «Γεντί Κουλέ», όπου οι Κρητικοί υποδέχονται τον «φονέα των γιγάντων» και έχουν ουσιαστικά το πάνω χέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x