Oλλανδία

Κρατάει τις αποστάσεις η Αϊντχόφεν

Κράτησε τη διαφορά της στην κορυφή της Eredivisιe η Αϊντχόφεν, η οποία νίκησε 2-1 τη Φίτεσε στο «Φίλιπς Στάντιον» για τη 18η αγωνιστική.

Η Αϊντχόφεν νίκησε 2-1 τη Φίτεσε στο «Φίλιπς Στάντιον» για τη 18η αγωνιστική της Eredivisie και διατήρησε το +8 στην κορυφή από τη δεύτερη θέση, παραμένοντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» του Άρνεμ έμειναν στο -2 από την προνομιούχο επτάδα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1988 ήταν ανώτεροι και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, σκοράροντας με τους Σβάαμπ και Λοζάνο και «ανατρέποντας» το 0-1 του Μάταβζ.


Η σύνθεση της Αϊντχόφεν: Ζετ, Ισιματ-Μιρίν, Αρίας, Σβάαμπ, Μπρένετ, Χέντριξ, Φαν Χίνκελ, Ράμσελααρ, Ντε Γιονγκ, Λοζάνο (88’ Γκούντμουντσον), Μπέρβαιν (89’ Περέιρο)


Εξακολουθεί να πιέζει η Αλκμααρ, επικρατώντας εντός έδρας 3-1 της Χέρενφεν και παρέμεινε στο -8 στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τις «καρδούλες» στο -2 από τις προνομιούχες θέσεις.

«Έκοψε» τη φόρα της Ουτρέχτης για την πρώτη τετράδα η Μπρέντα, νικώντας τη 3-1 εντός έδρας και πήρε βαθμολογική «ανάσα».

Δεν κατάφερε να νικήσει την εκ των ουραγών Τβέντε η Εξέλσιορ, παραχωρώντας της 1-1 και έμεινε στο -5 από την προνομιούχο επτάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x