Super League 2

Κραταιός ο «Γηραιός»!

Σε μία πολύ σημαντική νίκη για την άνοδό του στη Super League έφτασε ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Σε… τυπική διαδικασία φαίνεται πως θα εξελιχθεί η διαδικασία των πλέι οφ για την άνοδο του Ηρακλή στη Super League. Ο «Γηραιός» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, χάρη στο γκολ του Λουκίνα στο 54’.

"Φουριόζοι" μπήκαν στο θεσσαλικό γήπεδο οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου και, με εμφανή την επιθετική διάθεση, προσπάθησαν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Στο 8΄ο Λουκίνας ντρίμπλαρε τον Ρίζο, αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία του. Απέναντι με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων βρέθηκε και ο Κυριακίδης στο 30’, όμως έστειλε και αυτός την μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου χωρίς σκορ.

Όμως, τελικά η πίεση του Ηρακλή απέδωσε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Λουκίνας από οριακή θέση εκμεταλλεύτηκε την ασίστ από τον Πασά και έγραψε το 0-1. Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα στο διαιτητή της αναμέτρησης, Θάνο, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να κάνουν δύο τα τέρματά τους, όμως το πλασέ του Λουκίνα στο 66’ δεν στέφθηκε από επιτυχία. Ο Ολυμπιακός Βόλου, αν και πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο μπρροστά από τα καρέ του Χουάντερσον και ο Ηρακλής πήρε τη σπουδαία νίκη στον Βόλο με 1-0.

Έτσι, ο Ηρακλής έφτασε στην τρίτη φετινή του νίκη σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στους Βολιώτες και δείχνουν ασταμάτητοι στο δρόμο τους προς την Super League, καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ μαζί με την ΑΕΚ με 13 βαθμούς και απέχουν εννέα βαθμούς από τον τρίτο Απόλλωνα.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε στην πέμπτη θέση με μόλις ένα βαθμό και πλέον τα… όνειρα για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη κατηγορία από τη νέα σεζόν φαντάζουν πολύ μακρινά.


Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74’ Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59’ Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ (46’ Διαμαντόπουλος)

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64’ Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86’ Αγγελούδης), Τσιλιανίδης (78’ Καρασαλίδης)


Αναλυτικά, η δεύτερη αγωνιστική των play-off:

Δευτέρα 4 Μαΐου
ΑΕΚ-Παναχαϊκή 3-0
(4’ πεν., 68’ Αραβίδης, 90’+2’ Μπακάκης)

Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης 0-1
(48’ Μπαμ Μπαμ)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 0-1
(54’ Λουκίνας)


Η επόμενη (τρίτη) αγωνιστική των play-off:

Σάββατο 9 Μαΐου
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (19:00)
ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (19:00)
Ηρακλής-Παναχαϊκή (19:00)

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1) Ηρακλής 13
2) ΑΕΚ 13
3) Απόλλων Σμύρνης 4
4) Λάρισα 3
5)Ολυμπιακός Βόλου 1
6) Παναχαϊκή 0


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x