Super League 2

Κράτησε και Κοιλιάρα ο ΟΦΗ

Συνεχίζει στον ΟΦΗ και ο Γιάννης Κοιλιάρας, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Σε ακόμη μια ανανέωση συνεργασίας (μετά από αυτές με τους Μπολάκη, Δερμιτζάκη, Κιάσσο, Φουκαράκη και Φάζο) προέβη ο ΟΦΗ και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ότι ο Γιάννης Κοιλιάρας υπέγραψε για νέο συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Η ανακοίνωση

«Μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική, όπου βοήθησε και αυτός σημαντικά τον ΟΦΗ στην άνοδο, ο Γιάννης Κοιλιάρας ανανέωσε και αυτός την συνεργασία του με την κρητική ομάδα και θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου στην Football league.

Ο Κοιλιάρας την Τρίτη (28/6) το μεσημέρι έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη.

Στην δήλωση που έκανε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Γιάννης Κοιλιάρας, ανέφερε ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ομάδα, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο, που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.

Ηθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ και στην Β’ Εθνική, που είναι μια δύσκολη κατηγορία στην οποία έχω αγωνιστεί και έχει δυνατές ομάδες.

Πιστεύω όμως ότι ο ΟΦΗ με την δυναμική που έχει καιν τον κόσμο του, θα τα καταφέρει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x