Super League 2

Κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ ο Παμλίδης

Φλέρταρε με την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα που με ήρωα τον Παμλίδη o οποίος σκόραρε δύο φορές πήρε την ισοπαλία 2-2 κόντρα στον μαχητικό Εργοτέλη.

Κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό, που θα σηματοδοτούσε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε ο Εργοτέλης... που όμως βρήκε απέναντι του τον Παμλίδη, ο οποίος με δύο δικά του τέρματα, χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αποδείχθηκε σκληρός για να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στην έδρα του και έδειξε αντίδραση και στις δύο περιπτώσεις που έμεινε πίσω.

Οι Κρητικοί στο 18ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Έφορντ, ενώ στο 55ο λεπτό, ο Παμλίδης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Προβιδάκη, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο ίδιος ήταν εύστοχος για το 1-1.

Μετά από μια υποδειγματική επίθεση ο Εργοτέλης πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 59’, με τον Γκούατενγκ να περνάει την μπάλα υπέροχα στον Μπούση και αυτός στον Ροβίθη, ο οποίος προ κενής εστίας έγραψε το 2-1, ενώ στο 69’ ο Κατσιμήτρος και το δοκάρι κράτησαν όρθιο τον Εργοτέλη σε μια φάση διαρκείας του ΠΑΣ.

Η ισοφάριση ήρθε πάντως για τους Ηπειρώτες με ένα γκολ... ποίημα του κορυφαίου Παμλίδη, ο οποίος με μια απίστευτη λόμπα, νίκησε τον Κατσιμήτρο και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (1/11)
Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 0-0

Κυριακή (3/11)
Πλατανιάς – Χανιά 1-1
(55’ Μπιανκόνι / 73’ Βρεττός)

Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Πόντου 4-0
(32’ πέν. Μαρκόφσκι, 38’ Βάρκας, 61’ Μπαστιάνος, 73’ Λαρέα)

Παναχαϊκή – Α.Ε. Καραϊσκάκης 2-0
(34’ Μωραΐτης, 53’ Λινάρδος)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 1-0
(45’+1’ Αργυρόπουλος)

Δευτέρα (4/11)
ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 2-2
(55' πεν. 73' Παμλίδης - 17' Έφορντ, 59' Ροβίθης)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Απόλλων Σμύρνης-Δόξα Δράμας
Απόλλων Λάρισας-Παναχαϊκή
Απόλλων Πόντου-Πλατανιάς
Α.Ε. Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός
Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα
Εργοτέλης-Κέρκυρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x