Γερμανία

«Κράζει» όσους πάνε Κίνα ο Ρόμπεν

Μεταγραφή στην Κίονα είναι κάτι σαν παραδοχή πως δεν έχει κάποιος παίκτης άλλες φιλοδοξίες ως ποδοσφαιριστής, όπως δήλωσε ο Άριεν Ρόμπεν.

Κάτι σαν… ποδοσφαιρικό νεκροταφείο αντιμετωπίζει ο Άριεν Ρόμπεν το πρωτάθλημα της Κίνας. Ο Ολλανδός εξτρέμ απέρριψε πρόταση για να μετακομίσει στο ασιατικό πρωτάθλημα και έδειξε να μη συμφωνεί με όσους σε ακμαία ποδοσφαιρική ηλικία επιλέγουν να παίξουν εκεί.

«Περνά εξαιρετικά στην Μπάγερν, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη. Μια μεταγραφή στην Κίνα είναι σαν να παραδέχεσαι πως η καριέρα σου τέλειωσε. Εγώ θέλω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο όσο μπορώ περισσότερα χρόνια. Αυτό που γίνεται στην Κίνα είναι τρελό και τα χρήματα που δίνονται είναι εξωπραγματικά. Είχα κι εγώ προτάσεις και με τέτοια ποσά σίγουρα το σκέφτεσαι. Δεν καταλαβαίνω όμως έναν παίκτη να πηγαίνει εκεί στα 27 ή 28. Τότε είσαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας σου και χαραμίζεσαι πηγαίνοντας εκεί. Καταλαβαίνω περισσότερο να πάει στην Κίνα ένας 30άρης», δήλωσε ο Ρόμπεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x