Ισπανία

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Αρμπελόα

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Αλβάρο Αρμπελόα, μιλώντας σήμερα στην ισπανική «Marca».

Σε ηλικία 34 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του Αλβάρο Αρμπελόα, όπως αποκαλύπτει στη σημερινή συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ο Ισπανός αμυντικός ξεκίνησε το 2002 από τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 2006 πήγε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και ένα χρόνο αργότερα στη Λίβερπουλ. Στη συνέχεια, τη σεζόν 2009 επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Premier League εκ νέου με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

Σε συλλογικό επίπεδο κατέκτησε οχτώ τίτλος με την Ρεάλ και τρεις με την εθνική Ισπανίας, στην οποία είχε συνολικά 56 συμμετοχές.

«Ήρθε η ώρα να πω το αντίο. Αποφάσισα να κρεμάσω τα παπούτσια μου και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Πολλοί με ενθάρρυναν να συνεχίσω και σωματικά θα μπορούσα. Όμως ήταν περισσότερο πνευματικό θέμα. Για μένα το ποδόσφαιρο ήταν μία καθημερινή μάχη στην προπόνηση. Ήρθε η ώρα να πω ''φτάνει'' γιατί οι προοπτικές που μου παρουσιάστηκαν δεν με εξέφραζαν. Δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω μόνο για τα χρήματα. Η ζωή μου δεν τελειώνει εδώ, κάποια μέρα θα δουλέψω ξανά στο ποδόσφαιρο γιατί ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο», τόνισε ο Αρμπελόα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x