Stoiximan Super League

Κρίνεται άμεσα η επιστροφή Σουκουλίνι

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το πότε θα επιστρέψει ο Αργεντινός μέσος στην Αθήνα, προκειμένου να μπει σε διαδικασία σταδιακής επανένταξης στην ομάδα.

Μία από τις προτεραιότητες της εβδομάδας που αρχίζει είναι και η οριστικοποίηση του πότε ακριβώς θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Μπρούνο Σουκουλίνι. Ο Αργεντινός μέσος που μαζί με τον Πέκχαρτ αποτέλεσαν τις δύο προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για την ΑΕΚ, έχει εκφράσει εξ’ αρχής την επιθυμία, μετά τον τραυματισμό του, να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου ν’ αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα.

Μετά από την τελική συνεννόηση που θα έχει η ΑΕΚ τόσο με την Μάντσεστερ Σίτι από την οποία είναι δανεικός ο παίκτης, όσο και με τον Αργεντινό θ’ αποφασιστεί πότε θα μπει στο αεροπλάνο ο μέσος της «Ένωσης». Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει μία αισιοδοξία, πως μία τέτοια εξέλιξη, μπορεί να καταστεί εφικτή μέσα στην εβδομάδα και μάλιστα πριν τον τελικό.

Σε κάθε περίπτωση ο Σουκουλίνι θα χρειαστεί ένα διάστημα προκειμένου να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και από το πόσο μεγάλο ή μικρό θα είναι αυτό χρονικά θα φανεί και το αν μπορεί να προλάβει έστω κάποια από τα ματς των πλέι-οφ, έστω και προς το τέλος.


Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x