Stoiximan Super League

Κρίνεται το μέλλον του Τούντορ

Καθοριστικά τα επόμενα 2-3 παιχνίδια για τον Τούντορ. Άμεσα αποτελέσματα θέλει να δει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είναι ενοχλημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ και το -13 από την κορυφή.

Επισφαλής είναι η θέση του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ και από την διοίκηση του έχει μεταφερθεί η ενόχληση του Ιβάν Σαββίδη για την κατάσταση της ομάδας και την τρομερή αστάθεια που παρουσιάζει.

Το «σκωτσέζικο ντουζ» από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως ήταν η τριάρα επί του Παναθηναϊκού την οποία διαδέχθηκε η ήττα με κάτω τα χέρια στο δεύτερο ημίχρονο από τον Αστέρα Τρίπολης έχει κουράσει τον ισχυρό άνδρα των «ασπρόμαυρων».

Και η υπομονή του έχει αρχίσει να εξαντλείται βλέποντας την πρόκριση στο Europa League να απομακρύνεται και τις ελπίδες για τη διεκδίκηση του τίτλου (στο -13) να έχουν εξανεμιστεί από τον Νοέμβριο.

Πλέον το δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ πέρασε και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για άλλες απώλειες εντός των συνόρων (ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Πανθρακικό και Παναιτωλικό), ενώ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απώλειας ούτε στο προσεχές ματς με την Κράσνονταρ προκειμένου να μην χαθεί ένας ακόμη στόχος από τόσο νωρίς.

Το μήνυμα λοιπόν ήταν σαφές: άμεσα σημάδια βελτίωσης και αποτελέσματα. Και τα επόμενα 2-3 παιχνίδια θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του Κροάτη στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x