Stoiximan Super League

Κρίνεται του Σιμόες

Αναμονή για Σιμόες στην ΑΕΚ. Αφού τελικά ο Πορτογάλος δεν έχει υποστεί θλάση, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Ριέκα και εντός της ημέρας αναμένονται νεότερα.

Περιμένει Αντρέ Σιμόες ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στην ΑΕΚ επικράτησε ανακούφιση το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει υποστεί τελικά μεγάλη ζημιά, γλιτώνοντας τη θλάση και πλέον μένει να φανεί αν θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Δηλαδή, αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη (14/09, 21:45) στην αναμέτρηση κόντρα στην Ριέκα στην Κροατία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Νεότερα αναμένεται να προκύψουν εντός της ημέρας. Αν βγάλει το σημερινό πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, τότε θα σβηστεί το όνομά του από το απουσιολόγιο του Χιμένεθ, διαφορετικά θα ψαλιδιστούν και οι τελευταίες πιθανότητες για παρουσία στην αναμέτρηση με την Ριέκα.

Οριστικά νοκ άουτ έχει τεθεί ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ούτε την Δευτέρα ήταν καλά και συνεχίζει να ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό. Οπότε, με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση (17/09, 20:30) κόντρα στη Λαμία για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x