Stoiximan Super League

Κρίσιμη μέρα για Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

Πότε θα μπορεί να υπολογίζει σε μια από τις βασικότερες μονάδες της θα μάθει σήμερα η ΑΕΚ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε και ενημερώνει για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε στην Ιταλία.

Τα μαντάτα από ένα εκ των κρισιμότερων ανοιχτών «μετώπων» που έχει σε θέματα τραυματισμών περιμένει σήμερα η ΑΕΚ.

Περιμένοντας πώς και πώς τις επιστροφές βασικών της παικτών (ειδικά στην άμυνα όπου δημιουργήθηκε σημαντικότερο πρόβλημα) η «Ένωση» θα μάθει αν θα συμπεριλαμβάνεται άμεσα σε αυτές και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Μετά το ταξίδι του στην Ιταλία για να τον δει ο γιατρός που τον χειρούργησε στο χέρι, ο Ουκρανός επέστρεψε στην Ελλάδα.

Θα παραδώσει λοιπόν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και λαμβανομένης υπόψη και της εισήγησης του Ιταλού γιατρού, θα κριθεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει από ‘δω και πέρα και κυρίως το πότε θα μπορεί να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Κατά τ’ άλλα, το απουσιολόγιο του Ανδαλουσιανού τεχνικού παρέμεινε γεμάτο και την Τρίτη. Διότι την ώρα που ο Τσόσιτς ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και ο Γιακουμάκης συνέχιζε το ατομικό του, εκτός προπονήσεων βρίσκονται οι διεθνείς Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Ανέστης (Εθνική Ανδρών), Γαλανόπουλος (Εθνική Ελπίδων), Γιόχανσον (Σουηδία), Βράνιες (Βοσνία) και Τρίστασον (Ισλανδία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x