Champions League

Ρονάλντο: «Το Champions League είναι η διοργάνωση της Ρεάλ»

Ο Πορτογάλος άσος, μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, προειδοποίησε πως η "βασίλισσα" είναι εδώ για να ξανακερδίσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League σκοράροντας μάλιστα και δυο τέρματα. Ο 32χρονος Πορτογάλος, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα με την κυπριακή ομάδα, έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα στις οποίες «ξεκαθάρισε» στις υπόλοιπες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ότι το Champions League είναι η διοργάνωση της Ρεάλ Μαδρίτης και η ομάδα του βρίσκεται εκεί για να το ξανακερδίσει.

Συγκεκριμένα ο επιθετικός των Μαδριλένων δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Παίζαμε στο σπίτι μας και θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά στο Champions League. Νομίζω ότι η ομάδα ήταν καλή. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε ένα αμυντικό σύνολο. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα, αλλά στην τελική είναι ένα καλό αποτελέσματα και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναπαίζω, είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση και το να παίζω και να σκοράρω είναι πολύ σημαντικό για μένα. Βοήθησα την ομάδα και αισθάνομαι καλά γι αυτό.

Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στη διοργάνωση. Θα το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα έχουμε τη φάση των ομίλων και μετά βλέπουμε. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε αυτή τη διοργάνωση. Το Champions League είναι η διοργάνωση της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουμε να το ξανακερδίσουμε
».

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x