Stoiximan Super League

Κρίστιανσεν: «Δεν γνωρίζω κάτι για Ολυμπιακό»

Άγνοια για τις φήμες που θέλουν να τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του δήλωσε ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Θολό διατήρησε το τοπίο σχετικά με το μέλλον του ο Τόμας Κρίστιανσεν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυπριακή ιστοσελίδα «protathlima.com», ο Δανός τεχνικός δεν απάντησε σχετικά με το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ ενώ δήλωσε άγνοια για τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να τον έχει στη λίστα με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη, αλλά ακόμη έχουμε δουλειά μπροστά μας καθώς απομένει ο τελικός του κυπέλλου, ένας θεσμός πολύ σημαντικός που θέλουμε να κερδίσουμε».

Θα παραμείνετε στο ΑΠΟΕΛ και την καινούργια σεζόν; «Σήμερα είναι μέρα εορτασμών, καθώς είναι το πρώτο πρωτάθλημα της προπονητικής μου καριέρας. Μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για της φήμες που σας θέλουν να πηγαίνετε στον Ολυμπιακό: «Δεν γνωρίζω κάτι. Τώρα θέλω να είμαι μαζί με τους παίκτες μου και την οικογένεια μου για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο και μετά θα δούμε».

Τέλος θα ήθελα να στείλεις το δικό σου μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ:
«Πρέπει να το απολαύσουν. Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφτηκαν και δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς την βοήθεια τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x