Stoiximan Super League

Κρητικό γλέντι στην τελευταία βραδιά του ΟΦΗ στο Καρπενήσι (pics+vids)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την γιορτή που… έστησαν ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες του ΟΦΗ χθες βράδυ στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας!

Με χορό, τραγούδι και καλό φαγητό αποχαιρέτησαν το Καρπενήσι οι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία της στην Κρήτη, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Στην τελευταία βραδιά στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ» ο διευθυντής Στάθης Πλατής, ετοίμασε μια όμορφη γιορτή για την ομάδα του Ηρακλείου και φρόντισε να μην λείψει τίποτε!

inner

Τα κρητικά τραγούδια και τα συνθήματα «δόνησαν» το βουνό και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα, οικογενειακά και να ξεφύγουν λίγο από το σκληρό καθημερινό πρόγραμμα.

inner

Μάλιστα μετά από… πίεση, ο Νίκος Παπαδόπουλος χάρισε στους παίκτες την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (29/07). Για να συμβεί αυτό, πρώτα ο Βουό και μετά ο Μπολάκης ανέλαβαν το «ψηστήρι» στον προπονητή, με τον δεύτερο να πετυχαίνει το σκοπό του, αφού πρώτα είπε τρεις μαντινάδες.

Η βραδιά κύλησε όμορφα, με τους παίκτες του ΟΦΗ (Κρητικούς και μη) να αναδεικνύουν και τις χορευτικές τους, αρετές.

inner

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί το ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ και όλο το προσωπικό, για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην αποστολή του ΟΦΗ, σε όλο το διάστημα της παραμονής της ομάδας μας στο Καρπενήσι», ανέφερε σε ανακοίνωση της η κρητική ΠΑΕ.

inner

Δείτε εδώ τα βίντεο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x