Stoiximan Super League

Κροατικό σενάριο για «πακέτο» Κεκ-Ασάνοβιτς στον ΠΑΟ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων της Κροατίας, ο Παναθηναϊκός ήθελε «πακέτο» τον Σλοβένο Ματίας Κεκ ως προπονητή και τον Αλιόσα Ασάνοβιτς ως τεχνικό διευθυντή.

Νέο σενάριο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων της Κροατίας, ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσέγγισε τον Σλοβένο Ματίας Κεκ, τεχνικό της πρωτοπόρου του κροατικού πρωταθλήματος, Ριέκα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Κροατών, ο ΠΑΟ εμφανίζεται να πρότεινε τριετές συμβόλαιο αντί 700.000 τον χρόνο στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Σλοβενίας! Ο ίδιος ο Κεκ όμως διέψευσε αυτές τις φήμες, δηλώνοντας ότι «κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, ο οποίος ανέφερε πως «δεν ξέρω το παραμικρό γι’ αυτήν την υπόθεση».

Ο Κεκ έχει καταφέρει να εκθρονίσει τη Χάιντουκ και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την κορυφή του κροατικού ποδοσφαίρου και κάνει πολύ καλή καριέρα στον πάγκο της Ριέκα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ουδέποτε μπήκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών του Παναθηναϊκού. Και, φυσικά, ουδέποτε του έγινε προσέγγιση ή πρόταση από τους Πράσινους.

Οι Κροάτες, όμως, δεν σταματούν τα σενάρια. Σύμφωνα λοιπόν με ένα από αυτά, το οποίο διαβάσαμε στο σάιτ seebiz.eu, ο Παναθηναϊκός ήθελε «πακέτο» τον Κεκ ως προπονητή και τον Αλιόσα Ασάνοβιτς ως τεχνικό διευθυντή! Ο Κροάτης παλιός άσος του Τριφυλλιού έλυσε χθες τη συνεργασία του με τη σλοβακική Ντουνάισκα Στρέντα στην οποία είχε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως και το σενάριο περί Ασάνοβιτς ανάγεται στη σφαίρα της φαντασίας των Κροατών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x