Champions League

Κρόος για τους παίκτες της Λίβερπουλ: «Θα είναι σαν 11… ζώα»

Ο Τόνι Κρόος περιέγραψε με ένα ιδιαίτερα… γλαφυρό τρόπο τι περιμένει να αντιμετωπίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Λίβερπουλ, στον τελικό του Champions League.

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο τελικό του φετινού Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβπερουλ, ο Τόνι Κρόος μίλησε για το παιχνίδι του Κιέβου. Με τον Γερμανό μέσο των «μερένγκες» να περιγράφει, σε βαθμό… παρεξηγήσεως, τι περιμένει από τους «κόκκινους» αλλά και να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο τους…

«Θα είναι σαν 11… ζώα, έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Περιμένουμε ότι η Λίβερπουλ θα παίξει φουλ επίθεση, διαθέτει ταχύτατους παίκτες μπροστά, αλλά μπορούμε να τους σταματήσουμε. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, αλλά θα τα καταφέρουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κρόος.

Και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολα κάθε φορά που παίζαμε κόντρα σε ομάδα του Κλοπ. Όταν ήμουν στη Μπάγερν, είχαμε πολλά προβλήματα με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ. Πάντα. Πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο. Οι ομάδες του είναι γενική επιθετικές, πιέζουν πολύ και στα 90 λεπτά. Και φροντίζει πάντα να δίνει κίνητρο στους παίκτες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x