Champions League

Κρόος: «Οι τραυματισμοί δεν θα αποτελέσουν δικαιολογία»

Καμία δικαιολογία δεν έχει η Ρεάλ αν δεν καταφέρει να επικρατήσει της Ατλέτικο, σύμφωνα με τον Τόνι Κρόος, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του στοχεύει στη νίκη, παρά τους πολλούς τραυματισμούς.

Δε χρησιμοποιεί τους τραυματισμούς ως δικαιολογία ο Τόνι Κρόος, ο οποίος τόνισε ότι η Ρεάλ στοχεύει να επικρατήσει της Ατλέτικο, προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Η «βασίλισσα» υποδέχεται τους «ροχιμπλάνκος» την Τετάρτη, στη ρεβάνς του 0-0 και θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Μόντριτς, Μπέιλ και Μπενζεμά, με τον Γερμανό μέσο να τονίζει ότι οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία για μία ομάδα σαν τη Ρεάλ.

«Δεν είναι ευχάριστο να είναι τραυματισμένοι τόσοι παίκτες-"κλειδιά", όμως δεν έχει νόημα να παραπονιόμαστε. Οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογία για τη Ρεάλ. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα νικήσουμε το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του 25χρονου που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ομάδα του πρέπει να επαναλάβει το πρώτο ημίχρονο του ματς στο "Βιθέντε Καλντερόν".

«Έχουμε κίνητρο. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Η Ατλέτικο είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς, όμως τώρα είναι η ευκαιρία μας να τη νικήσουμε. Πρέπει να επαναλάβουμε την απόδοση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου παιχνιδιού, όμως, αυτή τη φορά, πρέπει να το κάνουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», είπε ο άσος των «μερένχες», που τέλος επισήμανε ότι η ομάδα του στοχεύει στην πρόκριση, παρά τα πρόσφατα καλά αποτελέσματα της Ατλέτικο κόντρα στην ομάδα του.

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Ατλέτικο ήταν πολύ καλή απέναντί μας στα τελευταία παιχνίδια, όμως στοχεύουμε να πρκριθούμε στα ημιτελικά. Πρέπει να κυριαρχήσουμε στο χώρο του κέντρο και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες για τα καταφέρουμε», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x