Stoiximan Super League

Ξαφνικό πρόβλημα με Φιγκέιρας

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και έμεινε εκτός αποστολής από την αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια.

Χωρίς τον Ντιόγκο Φιγκέιρας θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όπως είπε στην εκπομπή «Ρεπόρτερ» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Ισπανός μπακ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας και δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος οπισθοφύλακας αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο αριστερό ισχίο και προφυλάσσεται, ενώ ο Μάρτινς έκανε ατομικό και θεραπεία. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Μποτία.

Στη θέση του Φιγκέιρας αναμένεται να παίξει ο Ρέτσος, με τους Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια να συμπληρώνουν την τετράδα στα μετόπισθεν μπροστά από τον τερματοφύλακα (με πιθανότερο τον Λεάλι).

Λίγο νωρίτερα ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος ενημέρωσε πως ο Πορτογάλος προπονητής άφησε (για ακόμη μία φορά) εκτός τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος σκόραρε στην ισοπαλία με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x