Stoiximan Super League

Ξαφνικό πρόβλημα με Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

Με διάστρεμμα αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εντός της αυριανής ημέρας.

Με πρόβλημα τραυματισμού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο Ισπανός αμυντικός υπέστη ένα διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Από την πλευρά του, ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αποθεραπείας λόγω των ενοχλήσεών του στον τένοντα του προσαγωγού.

Ο Ζέλικο Μπρκιτς, από τη μεριά του, άρχισε να μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ έκανε προπόνηση φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης και ο Μάριν Λέοβατς προπονήθηκε κανονικά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι, από την πλευρά του, δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και την τακτική.

Την Παρασκευή (22.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 18:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x